23 Mayıs 2012

fringe s04e21:

Brave New World: Part 1

--- spoiler ---

.e s.kicem ama böyle seriyi arkadaş. bol evrenden sallıyorlar resmen. bell`i getirdiler durduk yere hiç bir uyarı göstermeden. kaç sezondur tüm işleri jones yapıyor görünüyordu ama arkasında bell mi varmış yani? bu sadece değişen zamanlı evrenin belli mi yani sadece nedir?

.böyle olsa bile hastaymış, araba kazasında ölmüş bu evrende de. zaten önceki bölümlerde bir evrende yaşıyor idi sadece sonra da kendini feda etmiş idi. ne bileyim zaman çizgisi değişmişmiş de hangi karakter böyle iyiden kötüye geçmiş bi sorarlar adama.

.valla sezon finaline geldik galiba ama a.ına koydular ortalığın. bir bölüm olivyayı öldürüp geleceğe falan gittiklerini de düşünürsek resmen saçmalıyorlar artık. ne yaptıklarını bilmeden bol keseli evrenlerden salla babam salla. jones da boş yere öldü resmen. bell de çok yaşlı a... ölecek az kaldı.

.ha bu arada yan konu fena değildi, yan konudaki tatlı ingiliz aksanlı süper tatlı hatun da çok iyidi. walter yine kendini aştı falan filan tripleri defter yalaması koklaması falan evlere şenlik adamın.

--- spoiler ---