23 Mayıs 2012

fringe s04e22:

Brave New World: Part 2

--- spoiler ---

.sezon finalini yaptılar da mutlu son için götlerini vermedikleri kaldı. yani eğer ki o geleceği gösterdikleri bölüm olmasa idi yine iyi lan olmuş derdim bu finale ama olmamış a... bir de sonraki sezonu yine geliyorlar (winter is coming gibi a... neyse) ile bitirmeleri, abzorvır muhabbetine dönmeleri demek olacak o halde?

.neden oliv ölmedi a... geleceği gördük, ölmüş idi-ölmeliydi. ha gelecek değiştirilebiilr ot bok ama bu arkadaşlar paralel evren olayının bokunu çıkartıp her bölümü farklı bir paralel evrende mi geçirtecekler yani yapmayın allahınızı kitabınızı seviyorsanız yahu.

.bunlar haricinde be pezevenk adamlar, o kurşun o açıdan nasıl o yolu izler beyinde. a... walterın 2.50 falan olması lazım ki anlından girdiği kurşunu enseden çıkartabilsin. ha yeni yol mu açtı beyninde nedir yok öyle bir şey. beynine çomak sokup çorba gibi karıştırması lazım yoksa a... beyin yenilenme falan filan tamam bir şey diyemem de, hayata nasıl dönüyor a... neyse bu kadar irdelememek lazım.

.sonuçta akışı, gelişmesi, heyecanı konuşmaları hele ki bell dialogları falan güzel idi ama sadece oliv`i seriden çıkartmaya götleri yetmediği için böyle bir kıvırmaca yaptılar gibi geldi bana. e bi game of thrones değil tabi. oliv gibi artık süper güçlü kahramanlardan da süper olmuş bir şeyi elleyemediler. ha güçler gitti normale döndü ama zamanla yine gelebilir gibi açık kapı da bıraktılar. nasip kısmet. tabi her hafta iyi oluyordu, özleyeceğiz yine de kendileri sonraki sezona kadar. bu finale de şükür yani.

--- spoiler ---