23 Mayıs 2012

fringe s04e15:

 A Short Story About Love

--- spoiler ---

.bi kere bu kadar ara bir sürü unutulan ayrıntı demek, ne anlamı var şu araların anlamıyorum a... beklerken mi para kazanıyorlar nedir, neyse.

.aşk-meşk mevzuna acayip girişler yaptılar. şu serinin olivya pitır aşkına hep kılımdır ama bu bölüm olayı aştılar resmen. müzikleri falan iyidir miydir ama bu bölüm ikiye katladılar bu iyiliği.

.yan konuyu, esas konuyla birlikte götürmeleri falan zaten bu seri için en iyi çözüm ama çok yapmıyorlar bunu. bu bölüm dengeli bir şekil konuları ellediler.

.aşkın ilacını yapmaya çalışan yalnız bir seri katil, pag`ı ile oturur bir parkta ve aşıkları izler. seçtiklerinden birinin adamını parfüm yapıp kadının üzerine çıkar. ta ki ona aşık olana kadar. hikaye bu.

.abzorvırların evlerine falan giriş yaptık, bizim pitırın keltoşunu hapsetmişler geçen bölümden onu gördük. tabi anlamadığım neden diğer abzorvırlar pitırın gözüne sanki gel kurtar dercesine adresi girmiş olsun. bi saçma geldi bu bana ya neyse çok da irdelememek lazım.

.waltır her daim über insan rolünde, arkada sukubi du, elinde kadavra cips öyle manyak manyak işler peşinde feramon falan filen hikayelerini çözecekleri belliydi. bir keresinde bell ile bunu test ettik dememesine memnun oldum ama kunduz avı yapıyormuş, ne demekse a...

.sonuç itibariyle aslında boka doladılar konuyu. pitır senin evin burası dedi abzorvırımız böyle de bir bağlama olmaz aslında, 3 sezon izlediğimiz insanlar nerde diye sorarlar adama. e bunu siz bunun adına aşk diyorsunuz gibi bağlamaları pek hoş tamam ama ne bileyim yeterli değil. ha bu sezon finali de değil bu konuyu kapatmayacaklardır ama yine de böyle bir u çizimi hoş gelmedi bana. nasip bakalım.

--- spoiler ---